Mlžící sprchy (mlžítka) se pomalu dostávají i do zahrad rodinných domů. Mlžící sprcha představuje pro děti skvělou zábavu a osvěžení v jednom. Fungují tak, že mlžící trysky vytváří lehký mlžný opar v okolí mlžítka.

Rozšíření mlžítek jako herního prvku je především na veřejných místech, dětských hřištích, v zahradách mateřských školek a v parcích. Díky své ohromné oblibě mezi dětmi i dospělými se však mlžítko pomalu dostává i do soukromých zahrad rodinných domů! Stává se netradičním, svěžím prvkem, který skvěle zapadá mezi ostatní vodní prvky vaší zahrady, jako jsou okrasná jezírka, bazény, vodní kaskády, vývěrové kameny nebo fontánové vodní prvky.

Z mlžítka se rázem stane zábava, osvěžení, prestiž a získá oblibu u vašich dětí i jejich kamarádů!

Mlžítko je vyrobeno z nerezového materiálu, který je stálý a velmi odolný. Lze jej umístit na travnatý nebo zpevněný povrch. Na přání zhotovíme i kompletní mlhoviště s měkkým bezpečným povrchem z EDPM (lité gumy).

Kvalitní zpracování, promyšlené technické provedení, čisté tvary a linie si spolu s vašimi ratolestmi okamžitě oblíbíte. Není nad zajímavou zahradu plnou zábavy, kde budete trávit volný čas ještě raději než doposud!

Podrobněji si mlžítka můžete prohlédnout mezi našimi produkty: Nerezové sprchové sloupy a mlžítka

Se svolením našich klientů vám představujeme zahrady, kde již naše mlžítka přináší radost a úsměvy na tváři: