Zažíváme boom v oblasti mlžítek a pítek

Jarní počasí a slunečné dny jsou tím nejlepším obdobím pro pořízení mlžící sprchy nebo pitné fontány. Naše společnost pro velký zájem a vzestup oblasti distribuce pitné vody a osvěžení vytvořila novou řadu nerezových mlžících sprchových sloupů, tzv. mlžítek.

Vývoji předcházel podrobný průzkum aktuálních trendů v této oblasti a zjištění potřeb našich stávajících odběratelů z řad mateřských školek, obecních úřadů, provozovatelů hřišť a dalších veřejných prostranství . Vyslyšeli jsme jejich přání a vyrobili mlžítka za optimální cenu při dodržení té nejvyšší možné kvality. Výroba našich produktů probíhá v České republice.

Síla a krása našich zbrusu nových mlžítek spočívá v jejich jednoduchosti, čistých liniích a kvalitním technickém zpracování.

Od letošního jara zdobí naše mlžítka a pítka zahrady několika mateřských škol u nás i na Slovensku a stále probíhají další montáže.
Snížení pořizovacích nákladů umožní realizaci mlhoviště i areálům s nižšími rozpočty, kterým bychom tuto formu osvěžení také rádi dopřáli.

Prohlédněte si nová mlžítka a jejich technické výkresy zde: ISMI 1, ISMY 2

V naší produktové nabídce stále naleznete i osvědčené klasiky – nerezové mlžící květiny. Díky zakázkové výrobě na vaše přání zhotovíme i mlžítka v jiných podobách – např. mlžící brány.
Mlžící sprchové sloupy dodáváme samostatně i jako součást mlhoviště, které řešíme individuálně. Na přání vám dodáme mlžící sloup s bezpečným povrchem z EPDM (litou gumou), a to v různých barvách s ornamenty nebo zvířatky.

Součástí dětského hřiště by měla být také pitná fontánka, která dětem i ostatním návštěvníkům zajistí stálý přísun čerstvé vody. Pitné fontány v naší nabídce mají jednoduché ovládání tlačným ventilem. Jejich provedení je celonerezové a jsou tedy velmi odolné proti poškození. Jsou dostupné v různých provedeních: závěsné, na postavení do prostoru nebo ke stěně a také v dětské verzi.
Pitné fontánky mají uplatnění nejen na dětských hřištích, ale i na pracovištích, ve školách a mateřských školách, v parcích, v obchodních centrech a dalších veřejných prostranstvích měst a obcí.

Zajistíme vám také montáž a servis pítek i mlžítek.

NAKUPUJTE NAŠE MLŽÍTKA A PÍTKA ONLINE!

Nový e-shop specializovaný na mlžící sprchy, pitné fontány, městský mobiliář, dětská hřiště a další herní prvky: www.mlzitka.cz

 

Fotogalerie z montáží