Úložného prostoru není nikdy dost. A vždy je lepší mít tento prostor vhodně zorganizovaný, ať už v práci nebo u vás doma. Proto se zaměřujeme na výrobu kvalitních, pevných a praktických regálů z nerezu. Profi nerezové regály mají variabilní využití. Oblíbené jsou v gastro provozech, profesionálních kuchyních, skladech nebo v dílnách a výrobních halách. Pokud máte rádi čisté materiály, bude se nerezový regál hodit i do vaší domácnosti, garáže, komory nebo sklepa.

Sestavu regálů vytvoříme na míru přímo do vašeho prostoru tak, aby vše sedělo a prostor byl plně využit. Dodáme vám jak jednoduché, tak i složitější konstrukce. Požadavky s vámi zkonzultuje náš konstruktér, který také navrhne vhodné systémové řešení. Standardní výška typových regálů je 1800 mm, atypicky pro vás vyrobíme rozměry jiné. Díky vlastním výrobním prostorům jsme schopni přizpůsobit na míru i úpravu povrchu – broušení, leštění, kartáčování.

Nerezové regály se výborně hodí do provozů, kde je kladen důraz na čistotu. Lze je snadno a efektivně čistit. Tipy na údržbu nerezu najdete v jednom z našich předchozích článků: http://www.nereznamiru.cz/clanky/5-tipu-spravne-osetrit-nerez/

Celonerezové regály vyrábíme z tzv. potravinářské oceli (označované též AISI 304). Vybírat můžete z regálů s plnými nebo roštovými policemi, na zakázku vyrobíme i police děrované.

Realizace našich nerezových regálů

Systém policových regálů z nerezu jsme nedávno instalovali na veletržní stánek, kde byl skvěle využit pro prezentaci ochranných pracovních pomůcek a oděvů Build Point. Průmyslový vzhled dokonale seděl s vystavovanými OPP. Fotky regálů naleznete v sekci Realizace a také na našem facebookovém profilu pod tímto odkazem: FB Nerez na míru